CreaDevo Ecosysteem

Partnerships die onze diensten ondersteunen

Een groot deel van onze dienstverlening wordt uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde partners binnen het Creative Software Ecosysteem. Het voordeel daarvan is dat we snel kunnen schakelen en altijd de expertise kunnen benutten die nodig is om de maximale kwaliteit voor onze klanten te realiseren in alles wat we doen.

Het framework dat we gebruiken is het ‘Creative Software Ecosysteem’: een set van kwaliteitsdoelstellingen, werkwijzen en systemen die met elkaar het gewenste resultaat leveren van alle diensten voor onze klanten.  Alle partners onderschrijven de afspraken in het ecosysteem en leveren alle informatie aan voor het ecosysteem. Daardoor garanderen wij eenduidige aansturing van alle medewerkers in het ecosysteem en uniforme rapportage en communicatie met onze klanten.

Momenteel zijn de volgende partijen betrokken bij het Creative Development Ecosysteem, in de rollen van uitvoerder van taken, systeemleverancier of software bijdrager:

Keuzevrijheid in het Creative Software Ecosysteem

Creative Software Ecosysteem

Creative Software Ecosysteem

De basis van het Creative Software Ecosysteem is de keuzevrijheid van een opdrachtgever om zaken aan ons uit te besteden of zelf te doen.

Aan de hand van die keuzes richten wij ons ecosysteem in voor deze klant en starten we de beheerfase, ondersteund door onze partners. Omdat het allemaal goed moet passen en op elkaar aansluiten is het van belang dat de partners snappen wat wij willen en nodig hebben om de klant optimaal te ondersteunen.

In de loop der tijd kan het aantal partners groeien, wanneer klant daarom vragen.