Web en Mobiele Applicaties

Applicatie ontwikkeling voor MKB bedrijven met de voordelen van Offshoring

Onze belangrijkste activiteit is Web en Mobiele Applicaties bouwen en beheren voor het MKB. Dit kan eenvoudig beginnen met een geavanceerde website voor bedrijven die niet voldoende hebben aan een WordPress-achtige site maar kan uitgroeien tot een volledige Software as a Service oplossing voor de dienstverlening naar klanten.

De voordelen van offshoring

Veel grote bedrijven brengen hun software ontwikkeling onder in lage lonen landen: India, China, Oost Europa. Zij doen dat omdat het goedkoper is en omdat de kwaliteit niet onder doet voor ontwikkeling in hun eigen land.

Creative software Solutions werkt voor Web en mobiele Applicaties samen met een ontwikkelbedrijf in India: ByteScrum Ltd in Lucknow. Met dit bedrijf is al meer dan twee jaar een zeer goede samenwerking voor de ontwikkeling van een SAAS oplossing voor talentmanagement . Een ontwikkeling met een urenbudget van meer dan 2000 uur, binnen zes maanden ontwikkeld en opgeleverd na 1982 uur werk. Kosten? Minder dan € 60.000. Een vergelijkbare oplossing kost in Nederland als snel meer dan €200.000!

Ook voor MKB bedrijven in Nederland

Deze manier van ontwikkelen hebben we nu ook beschikbaar gesteld aan andere bedrijven. Zo kunnen we nu snel en tegen zeer lage kosten goed werkende software ontwikkelen.

Onze aanpak

Samenwerkingsmodel

Samenwerkingsmodel Web en mobiele applicaties

Niet al het werk wordt in India gedaan. Dat zou ook niet werken: allereerst is er de taalbarrière. Daarnaast is er ook de culturele barrière. Het maken van een ontwerp vanuit India zou leiden tot veel communicatie, misverstanden en onbegrip. Onze aanpak zorgt ervoor dat dergelijke barrières worden omzeild. Niet in elke fase wordt gebruik gemaakt van de offshoring capaciteit. Elke communicatie tussen de klant en ons wordt in het Nederlands gevoerd. Vanaf de intake tot en met de test en implementatie. Wij verzorgen de vertaling van de specificaties naar Engels en de communicatie met onze medewerkers in India.

Gedurende het project zullen ook uw medewerkers worden ingezet: een aantal mensen om te testen en te accepteren, maar ook een zogenaamde ‘Senior User” die aanspreekpunt is voor keuzes die in de functionaliteit worden gemaakt.

Systeemdocumentatie maken we standaard in het Engels. In de situatie dat het beheer en de verdere ontwikkeling niet door ons wordt gedaan zullen we deze op verzoek overzetten naar Nederlands.

Gebruikte technologie voor Web en Mobiele Applicaties

Onze ontwikkeling worden uitgevoerd in meerdere talen, afhankelijk van het doel en het platform van de applicatie. Voor Web Apps kiezen we voor PHP of Python. Voor mobiele apps gebruiken we Java (voor Android) en Swift (voor IOS). Uiteraard kunnen we ook apps eenmalig ontwikkelen voor alle mobiele en web platformen. We maken daarbij gebruik van het React Native Framework. Kortom: keuze voldoende. Wij kunnen u uiteraard adviseren over de beste keuze voor uw toepassing.

Onze ervaring delen we graag

We hebben bij aanvang van de samenwerking geruime tijd doorgebracht in India, samen met onze ontwikkelaars. Geen overbodige luxe maar een noodzaak om elkaar te leren kennen, een relatie op te bouwen en een goede samenwerking met elkaar te ontwikkelen. Inmiddels hebben wij meer dan 7 jaar ervaring in samenwerking met India vanuit eerdere werkgevers en nu vanuit onze eigen praktijk.

Interesse in onze aanpak? Neem eens contact met ons op:

Graag uw email zodat we u kunnen berichten